HEALING MASSASJE - varighet ca 90 min.

Opplev en avslappende massasje som gir deg muligheten til å synke dypere inn i essensen i ditt indre. En kombinasjon av Healing , myktflytende bevegelser og kraftfulle grep tilpasset ditt behov.

Massasje kan gi helsefordeler som å gjenopprette balanse i kroppens energifelt, frigjøre stress og emosjonelle spenninger som reduserer smerte.

Kan stimulere livskraft og livsglede , styrke immunsystemet og blodsirkulasjonen.

Ha en beroligende effekt og forbedre søvnkvaliteten og styrke opplevelsen av dyp avslapning og velvære.

 

HEALINGSAMTALE - bevisstgjøring og inspirasjon - varighet ca 90 min.

Ønsker du en endring i ditt liv ? 

Ønsker du å føle mer livskraft og gi slipp på blokkeringer i sinn og kropp ?  

Ta et steg og vit at små endringer kan føre til store ting.Bli bevisst på hva du kan gjøre for å ta steg til et mer positivt og kjærlighetsfullt liv.Se hvor ditt fokus er og vit at ved aksept i kjærlighet til deg selv smelter hindringene, slik at du kan åpne opp for et rikere liv hvor du aktiverer flere muligheter for deg selv.

Tillat deg selv å synke inn i din indre visdoms oase. Åpn opp for Fred og Klarhet gjennom enkle teknikker til bruk i hverdagen .

 

HEALING i forbindelse med samtale - varighet ca 90min.

Åpne opp for nye sannheter gjennom en stille overføring av energi i en kjærlighetsfullt atmosfære. Stimuler Fred og Klarhet i ditt indre for å gjenopprette kontakten med ditt dypeste selv.

 

ROSENQUARTS HEALING MASSASJE -  varighet 45min.

Opplev en soft krystallhealingmassasje med intensjon om å ta deg dypere i din meditasjon. Gjennom dyp avslapning tillat fred å observeres i ditt indre. Ved bruk av rosenkvarts krystaller forsterkes kontakten til hjerte.

Stopp opp et øyeblikk , føl kraften fra hjerte og tillat livet selv å utvikle seg fra dette stedet. Ved bevisst å være mer i hjertets kraft utvikles mer glede , kjærlighet og fred i ditt daglige liv.

Den milde og kjærlige ROSENQUARTS KRYSTALLEN med dens ydmyke essens , er en krystall for hjerte og ubetinget kjærlighet. Den inneholder en myk feminin energi av fred, medfølelse, er nærende og trøstende. Den vender seg til hjertechakra , løser opp emosjonelle sår , frykt og motstand og  kan skape en gudommelig kjærlighetsenergi gjennom hele auraen.

 

" Livets mirakel utspinner fra vår villighet til å tillate - sette pris på -og ære det unike

   og friheten til hvert sanne vesen til å dele hjertets sang "- Amrit Ray-*

 

MEDITASJON kan hjelpe oss til å utvikle et bedre liv. Det letter hverdagens stress , forbedrer forholdet mennesker imellom og hjelper oss til mer klarhet, fokus og innsikter i livet. Når vi mediterer til  daglig får en mer flyt i livet.  Det er ikke fordi at vi ikke opplever stressfulle situasjoner ; det er mer det at vi blir gitt en ny måte å respondere på livets situasjoner som gir flere muligheter og større potensial.